Keress receptre vagy hozzávalóra

Egyszerű kakaós piskóta

default user icon
4.8/5

Hozzávalók

  • 6 db tojás
  • 15 dkg cukor
  • 4 dkg cukrozatlan kakaópor
  • 15 dkg liszt (+ a szóráshoz)
  • vaj (a tepsihez)

Elkészítés

    1. A tojássárgákat a cukorral és a kakaóval habosra keverjük. Belekeverjük a lisztet, majd óvatos mozdulatokkal a kemény habbá vert tojásfehérjét.
    2. A masszát egy közepes méretű, kivajazott, kilisztezett tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig, tűpróbáig sütjük.

Megjegyzés

Ha már szépen feljött, megszurkálom, és ha nem lesz ragacsos a tű, akkor ki lehet venni. Lekvárral is nagyon finom!

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin