A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük. A fehérjéből kemény habot verünk.
A lisztet keverőtálba szitáljuk. Apránkén a tojássárgás keverékhez adjuk. Végül a tojáshabot is óvatosan beleforgatjuk. Apiskótatésztát csatos tortaformába töltjük és a forró sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük.
Amíg hűl a tészta, a natúr joghurtot a zselatinporral, valamint a cukorral lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett összefőzünk. Hűtjük.
A tejszínt felverjük, és a langyosra hűlt joghurthoz keverjük.
A piskótát a tortaformában hagyjuk. Vékonyan megkenjük a teteját a lekvárral, ráöntjük a krém felét. Darabolt gyümölcsöt szórunk rá, majd ráöntjük a maradék krémet is.
Hűtőbe rakjuk, és miután teljesen lehűlt, levesszük a forma oldalát. Tejszínhabbal díszítjük.