Elkészítés: Az összes hozzávalót egy tálban összekeverjük, amiből híg tésztát kapunk. A tésztát a gáztűzhely legnagyobb tepsijébe öntjük (nem kell kizsírozni-lisztezni, mivel a tészta olajos), majd a tetejét kirakjuk a gyümölccsel, azaz a felezett-magozott szilvával, barackkal, a cikkekre vágott almával, körtével. Ízlés szerint meglehet szórni fahéjjal, de kristálycukorral mindenféleképpen meg kell szórni a tetejét. Mindezek után forró sütőbe toljuk, 15 percig nagy lángon sütjük, majd lassú tűzön (legkisebb fokozaton) még kb. 35-40 percig, de mindenféleképpen tűpróbáig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre