Elkészítés: 170 fokra állítva bekapcsoltam a sütőt.
Gőz fölé helyeztem egy üveg keverőtálat. Beleraktam a margarint, kézi habverővel segítettem az olvadást. Hozzáadtam a csokikat (nekem 2 tortabevonó 2×100 g, és 2 tábla Boci étcsoki 2×90 g volt itthon), ezeket is felolvasztottam, a habverővel kevergettem. Mikor már homogén massza volt, levéve a gőzről hozzáadtam a többi hozzávalót, és a biztos keveredés érdekében robotgépet hívtam segítségül.
Egy kapcsos tortaformát zsírpapírral kibéleltem. (Úgy a legbiztosabb, ha először is egy túllógó darabot bekapcsolsz a forma aljára téve, majd megvajazod belülről az oldalát, hogy oda is odaragadjon egy túllógó papír, végül levágod a felesleget.) A masszát beleöntöttem a formába, alufóliával letakartam, és alsó-felső sütést beállítva 40 percig rá sem néztem a sütire…
Amikor ez az idő letelt, a fóliát levéve megvártam, míg kihűl, majd a hűtőbe tettem, mert megdermedve finom igazán.
A szeletelést minden vágás előtt forró vízbe mártott késsel ajánlatos végezni.
A tetejét meg lehet szórni vastagon (keserű) kakaóporral, a tetejére vagy mellé tejszínhab adható (a képen látható mennyiségnél lehet jóval több is), sőt, elkápráztatásul még bármilyen idénygyümölcs is kínálható.