Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Egyszerű csokis cupcake

default user icon

Hozzávalók

  • 10 darabhoz:
  • 13 dkg étcsokoládé
  • 12 dkg hideg vaj
  • 4 db tojás
  • 14 dkg kristálycukor
  • 5 dkg liszt
  •  A tetejére:
  • 9 dkg étcsokoládé
  • 4 dkg hideg vaj
  • színes szórócukor

Elkészítés

    1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tésztához egy kisebb lábasba tesszük a kis darabokra tört étcsokoládét és a felkockázott hideg vajat, majd gőz fölött, kevergetve megolvasszuk és hagyjuk kissé hűlni.
    2. Egy tálban habosra keverjük a tojásokat a cukorral. Hozzászitáljuk a lisztet, majd összedolgozzuk az egészet a langyosra hűlt olvasztott csokival.
    3. A papírkapszlikkal kibéleljük a muffintepsi mélyedését. A tésztát az előkészített muffintepsibe kanalazzuk, és 15 perc alatt megsütjük a muffinokat. Rácsra téve hagyjuk kihűlni a muffinokat.
    4. A mázhoz az étcsokoládét megolvasszuk a vajjal, majd a mázat a muffinokra csorgatjuk. Végül színes szórócukorral vagy kandírozott narancshéjjal díszíthetjük, és azonnal tálaljuk.

    9 ISTENI CSUPACSOKIS MUFFIN RECEPT, AMIVEL TUTI NEM BÍRSZ MAJD LEÁLLNI! >>> 

    8 SZUPER RECEPT, HA VAN OTTHON MUFFINFORMÁD >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin