Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyedülálló ízélmény: extra vékony sajtszeletek, nem csak szendvicsbe!

default user icon
(x)
A már jól ismert Leerdammer márka most hazánkban is tovább bővíti kínálatát: az új, prémium kategóriás Leerdammer Finesse Original és Finesse Caratére extra vékony szeletekre vágva kapható, a még intenzívebb ízélmény érdekében.
Hajszálvékony szeletek!

Európa egyik kedvenc sajtmárkája, a holland nagylyukú Leerdammer évek óta hazánkban is elérhető. A sajt mostantól extra vékony szeletes csomagban is kapható a boltokban, amely valóban egyedi ízélményt nyújt. A hajszálvékony sajtszeletek minden eddiginél lágyabb ízhatásúak, textúrájuk finomabb, könnyedebb a megszokottnál. Így a Leerdammer Finesse mindkét íze akár szendvicshez, akár magvak mellé, vagy egy pohár vörösborhoz is kiváló választás. 

 Az új Leerdammer Finesse Original és Finesse Caratére 

„Fontos, hogy vásárlóink igényeit teljes körűen kielégítsük, ezért mindig naprakésznek kell lennünk. Szerettünk volna egy teljesen újszerű ízélményt nyújtani a fogyasztóknak, amely mind állagában, mind ízében eltér az eddigiektől. Az extra vékony szeletek közkedveltek más európai országokban, ezért úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy a magyar fogyasztók is megkóstolhassák ezeket a prémium sajtokat” – mondta Temesvári Kornél, a White Lake Kft. ügyvezetője.

1970 óta!

A holland Leerdam városhoz közeli faluban a Cees Boterkooper és a Bartian Bars 1970-ben egyesült, és nem sokkal később közösen hívták életre a Leerdammer sajtot a holland gouda és emmentáli keresztezésével. Így jött létre a tökéletes, nagylyukú, friss félkeménysajt, mely sem tartósítószert, sem laktózt nem tartalmaz, de mindhárom fajta (Original, Lightlife és Delacréme) Leerdammer kalciumban gazdag.

Sajtos receptjeinket itt találod!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss