Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyedényes sütőtökös tészta

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagy lábosban eloszlatjuk a tésztát. Egyenletesen rárétegezzük a csíkokra vágott bacont, a felkockázott sütőtököt és a vékonyan felkarikázott salottát, majd ráforgácsoljuk a vajat. A szerecsendióval, a sóval, borssal és a lecsipkedett rozmaringlevélkékkel fűszerezzük.
  2. Az egészet felöntjük 7,5 dl vízzel, majd felforraljuk, és közepes tűzön, időnként átkeverve főzzük 15 percig, amíg az edény alján 2 cm magas főzőlé marad. Ezután a lekapcsolt tűzhelyen állni hagyjuk 5 percig.
  3. Végül átkeverjük, és rozmaringgal díszítve tálaljuk.

MÉG TÖBB ISTENI TÉSZTA RECEPT >>> 

HASSELBACK SÜTŐTÖK>>> 

A TÖKÉLETES SÜLT SÜTŐTÖK>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss