Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Egyedényes baconös-csirkés tészta

default user icon

Hozzávalók

  • 4 szelet bacon
  • 4 db csirkemellfilé
  • 1 fej hagyma (kisebb)
  • 25 dkg gomba
  • 2 ek liszt
  • 2 bögre húsleves alaplé
  • 1 bögre víz
  • 40 dkg tészta (széles metélt)
  • 20 dkg natúr krémsajt

Elkészítés

    1. A bacont kisebb csíkokra vágjuk és egy magasfalú serpenyőben ropogosóra pirítjuk, majd egy tálba félretesszük. A zsiradékon a csirkemellek mindkét oldalát pirosra sütjük, majd azt is félretesszük.
    2. Az apróra vágott hagymát a serpenyőben kevés zsiradékon megpirítjuk. Ha a baconből nem sült ki elég, akkor pótoljuk. Rátesszük a megtisztított és szeletekre végott gombát és együtt pirítjuk. Hozzákeverjük a lisztet, majd felöntjük a húsleves alaplével és a vízzel és gyakran kevergetve összeforraljuk.
    3. A tésztát beletesszük a serpenyőbe, ügyeljünk arra, hogy a folyadék teljesen ellepje, majd a tetejére helyezzük a csirkemelleket és 8-10 percig közepes lángon pároljuk, olykor megkeverjük.
    4. Amikor átpuhult a csirkemell és a tészta is megfőtt hozzákeverjük a krémsajtot, összeforraljuk és megszórjuk a pirított baconnel.

    9 ISTENI CSIRKÉS TÉSZTA, HA CSAK FÉL ÓRÁD VAN FŐZNI! >>>

    ÍGY LESZ TÖKÉLETES AZ EGYEDÉNYES TÉSZTÁD! >>>

    EGYEDÉNYES PARADICSOMOS-CSIRKÉS TÉSZTA, AMIT TE IS EL AKARSZ MAJD KÉSZÍTENI! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin