A tarját sózzuk, borsozzuk és egy serpenyőben kevés olajon, nagy lángon pár perc alatt kérget pirítunk minden oldalára. Ha már egyenletes, barna kérget kapott, áthelyezzük egy nagyobb tepsibe.
Mellé halmozzuk egészben a zöldségeket, amelyeket megszórunk sóval, borssal. Bekerülnek a tepsibe a fűszerek is: fokhagyma gerezdek, a rozmaring, de jól áll neki a majoránna, bazsalikom, borsikafű, kakukkfű és a koriander is - válasszuk a kedvenceiket, de fontos, hogy friss fűszereket használjunk!
160 fokon alufóliával letakarva 60 percig sütjük, majd 120 fokon további kb 40 perc alatt készre sütjük.
A Takarék Csoport partnere, a karcagi Hubai és Társai Kft. kínálatában jó minőségű, bio élelmiszereket találunk, a húst, a zöldséget, sőt, pecsenyezsírhoz a kenyeret is beszerezhetjük tőlük! http://www.hubai.hu/ A RECEPT FIZETETT HIRDETÉSI TARTALOM.
- MME
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!