Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyben sült karaj gazdagon

120 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy magas falú tepsit kibélelünk alufóliával úgy, hogy majd bele tudjuk csomagolni a húst.

A karajt megmossuk, majd bevagdossuk, mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el teljesen, az alja maradjon egyben. A szeletek közé teszünk a szalonnacsíkokból, a kolbászból és a hagymakarikából is, sózzuk, borsozzuk. Fűszerekkel megszórjuk a hús tetejét, majd mustárral jól megkenjük. Kis vizet öntünk köré, majd becsomagoljuk az alufóliába, és betesszük az előmelegített sütőbe.

Amikor megpuhult, kicsomagoljuk, és visszatoljuk a sütőbe kicsit pirulni. Köretnek rizs és krumplipüré az ideális, jól meglocsolva a hús szaftjával (ha nem sült le)!

Ezek is érdekelhetnek

Friss