Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egy hazai sajtfarm, ahol a tehenek nyugdíjba mehetnek

default user icon
MME
A nemesbüki Korosajt Műhelyben jártunk, ahol a teheneket szeretik, babusgatják, és el is nevezik őket. Sőt, ha idősebbek lesznek, nyugdíjba is mehetnek! Korosa András, a Korosajt megálmodója körbevezetett minket a birtokon, és az állatokon kívül a legnépszerűbb sajtjait is megmutatta.

Napi 100-150 liter tejből 10-15 kiló sajt készül a Korosajt Műhelyben. Korosa András mindent elmesél a sajtkészítés titkáról.

ELKÉPESZTŐ MAGYAR SIKER! HAZAI SAJTOK KERÜLTEK A VILÁG LEGJOBBJAI KÖZÉ>>>

ISMERD MEG A TEJTERMÉKEK KORONÁZATLAN KIRÁLYÁT, A SAJTOKAT, ÉS AZOK HOLLAND VÁLTOZATAIT!>>> 

5 NYOMOS ÉRV, AMI UTÁN MÉG JOBBAN MEGSZERETED MAJD A SAJTOKAT!>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss