Keress receptre vagy hozzávalóra

Egészben sült pisztráng, bazsalikomos-narancsos majonézzel

default user icon

Hozzávalók

  • 1 csomag eisberg Verona Mix
  • 4 db pisztráng vagy 60 dkg fogasfilé
  • 10 dkg kukoricadara
  • 3 dl napraforgóolaj
  • 1,5 dl olívaolaj
  • 1 db tojás
  • 1 tk mustár
  • 1 ek vágott bazsalikom
  • 1 db narancs
  • 1 db lime
  • 0,5 dl tejszín
  • csipet porcukor
  • őrölt bors

Elkészítés

    1. A tojássárgáját egy habverő segítségével összekeverjük a mustárral, és közben hozzácsurgatjuk az olívaolajat. Majonézalapunkat friss bazsalikommal, a narancs levével, valamint sóval és borssal ízesítjük. 
    2. Hozzáadjuk a csipet porcukrot, majd tejszínnel lágyítjuk.
    3. A pisztrángokat/szeletelt fogasfilét kívül belül megsózzuk, megborsozzuk, majd kukoricadarában megforgatva, kevés forró olajban aranybarnára sütjük őket. A salátára rácsurgatjuk a bazsalikomos mártást, és a hal mellé helyezve lime cikekkel tálaljuk.

    Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon  is! Salátázz!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin