Elkészítés: Az édesköménygumót felnégyeltem, a zellert és a répát 5-6 centis darabokra vágtam. A húst besóztam.
A tejszínbe belemorzsoltam a kockasajtokat (ha van mikrónk, akkor fel is melegíthetjük a tejszínt, és elkeverhetjük benne a sajtot, amennyire sikerül – nekem nincs, de így is jó volt).
A jénai aljára, oldalára kevés olajat kentem, majd szép sorban beletettem a csirkedarabokat, rá a zöldségeket, egyenletesen meglocsoltam a sajtos tejszínnel.
220 fokon sütöttem, míg a hús meg nem puhult. Ekkor rászórtam a sajtot, és kész is. Rizzsel, kölessel is finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre