Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édesköményes-zöldséges csirke

75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az édesköménygumót felnégyeltem, a zellert és a répát 5-6 centis darabokra vágtam. A húst besóztam.

A tejszínbe belemorzsoltam a kockasajtokat (ha van mikrónk, akkor fel is melegíthetjük a tejszínt, és elkeverhetjük benne a sajtot, amennyire sikerül – nekem nincs, de így is jó volt).

A jénai aljára, oldalára kevés olajat kentem, majd szép sorban beletettem a csirkedarabokat, rá a zöldségeket, egyenletesen meglocsoltam a sajtos tejszínnel.

220 fokon sütöttem, míg a hús meg nem puhult. Ekkor rászórtam a sajtot, és kész is. Rizzsel, kölessel is finom.

Megjegyzés



További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek

Friss