Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édesburgonyás szendvicskrém

30 perc
egyszerű
átlagos
6 adag

Elkészítés

  1. A meghámozott és durvára darabolt édesburgonyát forrásban levő sós vízben puhára főzzük kb. 10 perc alatt. Leszűrjük, lecsepegtetjük, majd keverőtálban hozzáadjuk a kesudiót, és botmixerrel simára turmixoljuk.
  2. Az újhagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk és az olívaolajjal, valamint a szójaszósszal együtt az édesburgonyás masszához adjuk. Jól összekeverjük, majd megsózzuk és a csilipehellyel ízesítjük.

17 MEGUNHATATLAN SZENDVICSKRÉM ÉS MÁRTOGATÓS UZSONNÁRA VAGY VACSORÁRA >>> 

13 RECEPT ÉDESBURGONYÁBÓL, AMIT NEM HAGYHATSZ KI >>>

ÍGY HASZNÁLD AZ ÉDESBURGONYÁT - 7 TIPP A BATÁTÁHOZ! >>> 

Megjegyzés

Földimogyoróval is elkészítheted. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss