Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Édesburgonyás lepény

Hozzávalók

  • 3 db burgonya
  • 3 db édesburgonya
  • 1/2 tk őrölt római kömény
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

    1.  A kétféle burgonyát meghámozzuk és durvára reszeljük. Megszórjuk sóval és a római köménnyel, majd alaposan összeforgatjuk.
    2. Egy tapadásmentes serpenyőben felhevítünk 3 ek olajat. Beletesszük az elvegyített reszelt burgonyát és fakanállal kevergetjük, amíg felszívja az olajat. Szükség esetén még egy kis olajat adunk hozzá, hogy formázható legyen. A fakanállal laposra nyomkodjuk, és 5 percig sütjük. Ezután megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük.

    FINOMSÁGOK ÉDESBURGONYÁVAL >>> 

    még több isteni lepény >>> 

     




Megjegyzés

A nagy burgonyalepényt úgy tudod könnyen megfordítani, ha a serpenyőből egy tányérra borítod, majd a nyers oldalával lefelé visszacsúsztatod a serpenyőbe.
Cikkekre vágva kínáld!

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin