Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Édesburgonyakrém medvehagymával

default user icon

Hozzávalók

  • 1 db édesburgonya
  • 2 db natúr sajtkrém
  • 1 db zöldfűszeres sajtkrém
  • 8 db olajbogyó
  • 3 db aszalt paradicsom
  • bors
  • metélőhagyma
  • 3 szál medvehagyma
  • mustár
  • 1/2 kocka vaj
  • lilahagyma
  • csipőskrém

Elkészítés

    1. A vajat felolvasztjuk, a burgonyát felkockázzuk, megforgatjuk a vajon. Sózzuk, felönjük annyi vízzel, hogy épp ellepje, puhára főzzük.
    2. Ha kihűlt, sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a sajtokat, a mustárt és pürésítjük.
    3. Hozzá keverjük az apróra vágott medvehagymát, a felkarikázott olajbogyót.
    4. Ízlés szerint lilehagymát is adhatunk hozzá apró kockára vágva. Összedolgozzuk, és hagyjuk fél órán át állni. 

Megjegyzés

Előételnek pirítóssal kitűnő, de húsra kenve, húst megtöltve is isteni. Érdemes kipróbálni!

Mari
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin