Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édesburgonya-saláta céklával és fetával

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. Az édesburgonyát és a céklát meghámozzuk, kockára vágjuk. Egy tűzálló tepsit kevés olívaolajjal kikenünk és elterítjük benne a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, őrölt köménnyel megszórjuk. 175 fokra előmelegített sütőben alufólia alatt 35-40 percig sütjük, míg a zöldségek megpuhulnak.
  2. A rukkolát tányérra tesszük, rászedjük a sült zöldségeket, megszórjuk a kockára vágott fetával és szárított oregánóval.

13 RECEPT ÉDESBURGONYÁBÓL, AMIT NEM HAGYHATSZ KI >>> 

15 EXTRA KÖRET HÚSOK MELLÉ, HA UNOD A RIZST ÉS A KRUMPLIPÜRÉT! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss