Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Édesburgonya röszti

default user icon

Hozzávalók

  • 40 dkg édesburgonya
  • 3 ek liszt
  • 2 db tojás
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors
  • 1 csokor petrezselyem
  • olaj

Elkészítés

    1. Az édesburgonyát meghámozzuk, megmossuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük, megsózzuk és fél órán át állni hagyjuk. Utána jól kinyomkodjuk, hozzákeverjük a lisztet, a tojást, az összezúzott fokhagymát, borsozzuk, és beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet és alaposan összedolgozzuk.
    2. A masszából lapos korongokat formázunk, és felhevített olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. Tálalhatjuk joghurtos mártogatóssal, vagy friss salátával is.

    13 RECEPT ÉDESBURGONYÁBÓL, AMIT NEM HAGYHATSZ KI >>> 

    10+1 ISTENI TÓCSNI-VARIÁCIÓ >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin