Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Édesburgonya-leves (laktóz- és gluténmentes)

default user icon

Hozzávalók

  • 2 ek CASTELLO olívaolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • LE GUSTO tengeri só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors
  • BELLA szerecsendió
  • 3 darab édesburgonya (közepes)
  • 1 szál fehérrépa
  • 8 dl alaplé (LE GUSTO zöldséglevesízű kockából)
  • 5 szelet bacon

Elkészítés

    1. Az apróra vágott vöröshagymát az olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, majd felöntjük az alaplével.
    2. Beletesszük a meghámozott, kockára vágott édesburgonyát és fehérrépát, ízlés szerint fűszerezzük, és addig főzzük, míg a zöldségek meg nem puhulnak.
    3. Közben az apróra vágott bacont egy serpenyőben lepirítjuk. Ha a zöldségek megfőttek, botmixerrel krémes állagúvá turmixoljuk. Tálaláskor a tetejét megszórjuk a pirított baconnel.

    JÓL BEVÁLT RECEPTEK, KLASSZIKUS ÉTELEK - KÉSZÜLJÜNK AZ ÜNNEPEKRE - VÁLOGATÁS>>> 

Megjegyzés

A receptet köszönjük az Aldinak! /Promóció/

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin