Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édesburgonya-leves (laktóz- és gluténmentes)

MME MME
45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. Az apróra vágott vöröshagymát az olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, majd felöntjük az alaplével.
  2. Beletesszük a meghámozott, kockára vágott édesburgonyát és fehérrépát, ízlés szerint fűszerezzük, és addig főzzük, míg a zöldségek meg nem puhulnak.
  3. Közben az apróra vágott bacont egy serpenyőben lepirítjuk. Ha a zöldségek megfőttek, botmixerrel krémes állagúvá turmixoljuk. Tálaláskor a tetejét megszórjuk a pirított baconnel.

JÓL BEVÁLT RECEPTEK, KLASSZIKUS ÉTELEK - KÉSZÜLJÜNK AZ ÜNNEPEKRE - VÁLOGATÁS>>> 

Megjegyzés

A receptet köszönjük az Aldinak! /Promóció/ - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss