Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édesburgonya fasírt

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. Az  édesburgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzükk, majd krumlinyomóval áttörjük.
  2. A hagymát meghámozzuk,felkockázzuk, egy kis ghín megpirítjuk.
  3. Egy nagy tálban összekeverjük az áttört édeskrumplit, a tejbe áztatott kenyérszeleteket, apréselt fokhagymát, a tojást, és a fűszereket, majd kézzel vagy robotgéppel alaposan összedolgozzuk.
  4. A masszából egy kanál segítségévelgombócokat formálunk, majd zsemlemorzsában meghengergetjük őket.
  5. Egy serpenyőben felforrósított, bőséges ghíben kisütjük.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss