A sütőt 160-180 fokra előmelegítjük, és sütőpapírral kibélelünk egy közepes tepsit. Az őszibarackot leszűrjük, a levét egy kis edényben felfogjuk. A 12 db barack tetejét levágjuk, és félretesszük, a maradék barackokat pedig apró kockákra vágjuk.
A tésztát elkeverjük a liszttel és a sütőporral, majd beleszitáljuk egy keverőtálba, és a barack kivételével hozzáadjuk a többi hozzávalót. Konyhai robotgéppel simává keverjük a tésztát, majd hozzákeverjük a felkockázott barackot is. Elfelezzük a tésztát, és hat halmot formázunk a tepsibe, egymástól egyenlő távolságban, majd az előmelegített sütőbe toljuk, kb. 15-20 percre.
A krémhez a tejszínt egy keverőedénybe öntjük, hozzáadjuk a krémport és az őszibarackbefőtt levét, majd a robotgép legfelső fokozatán kikeverjük. A túrót áttörjük egy villával és hozzákeverjük a krémhez.
A krémet elosztjuk a tésztakorongokon, és mindegyikre ráfordítunk 1-1 fél barackot. Ha a tészta első hat korongjával készen vagyunk, jöhet a másik fele ugyanígy!