Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Édes-savanyú sertés ananásszal

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg sertéscomb
  • őrölt bors
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 csokor újhagyma
  • 20 dkg sárgarépa
  • 1 evőkanál cukor
  • 2 evőkanál borecet
  • 6 evőkanál szójaszósz
  • 1 ananászkonzerv
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A húst vékony csíkokra vágjuk, a forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a vöröshagymát, a szójaszószt, az ananász levét, és puhára főzzük.

    Az újhagymát és a sárgarépát megtisztítjuk, fölkarikázzuk, majd a puha húshoz adjuk. Pirítjuk 6-8 percig, beletesszük az ananászkockákat, sóval, cukorral, őrölt borssal, borecettel fűszerezzük, átforraljuk.

    Párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin