Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Édes-savanyú mártás

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db piros színű paprika
  • 1 db kisebb sárgarépa
  • 1/4 zellergumó
  • 1 kis konzerv paradicsompüré
  • 1/2 konzerv darabolt ananász
  • ketchup
  • 1-2 kávéskanál ecet
  • cukor
  • 1 teáskanál ételízesítő
  • kevés olaj

Elkészítés

    Elkészítés: Az apróra vágott hagymát kevés olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a gyufaszálra szelt sárgarépát, a kis kockára aprított zellert, fokhagymát és paprikát. 1-2 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsom pürét, s felöntjük 2-3 dl ételízestővel felforralt vízzel (vagy húslével), beledobjuk a darabolt ananászt, sózzuk. Cukorral, ketchuppal, ecettel ízesítjük, és készre főzzük.

Megjegyzés

Serpenyőben megsütött kockázott vagy csíkokra szelt csirke- vagy pulykahúsra öntve, főtt rizzsel kínálható.

Germie
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin