Édes-savanyú csirke

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 80 dkg csirkemell
  • 1 tk őrölt bors
  • 2 tk só ízlés szerint
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 fej vörös hagyma
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 1 db zöld kaliforniai paprika
  • 1 doboz darabos ananász konzerv
  • 1 kis doboz sűrített paradicsom

Elkészítés

    1. A csirkemellet kockákra vágjuk. A paprikát csíkokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk.
    2. Az olívaolajt egy serpenyőbe tesszük, rádobjuk a csirkehúst, ízlés szerint sót, őrölt borsot szórunk rá. Fedő alatt pároljuk.
    3. Hozzá tesszük a hagyma karikákat, paprikát és roppanósra sütjük. Végezetül ráöntjük az ananászt a levével együtt és a paradicsom konzervet. Összeforraljuk és rizzsel tálaljuk. 

Megjegyzés

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Vass Lászlóné
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek