Előkészítés: A gesztenyét burgonyanyomón áttörjük. A tepsit kibéleljük sütőpapírral. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A margarint robotgéppel vagy kézi habverővel habosra keverjük. Állandó keverés mellett egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, majd a cukrot, a vaníliás cukrot, az áttört gesztenyemasszát és a lisztet. Az egészet jól összekeverjük. A gesztenyés masszából kisebb pogácsaformákat formálunk, a tepsire tesszük, és kb. 15 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt a sütemény, a papírról leszedjük, és kettőt-kettőt összeragasztunk a baracklekvárral, majd porcukorral megszórjuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: másnap
1 darab: 270 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre