Elkészítése: A vizet kevés sóval feltesszük forrni. A grízt lassan hozzákeverjük, sûrûre fõzzük, majd hagyjuk kihûlni. A túrót a porcukorral, 1 teáskanál vaníliás cukorral, a fahéjjal és a tojással jól elkeverjük. A kandírozott gyümölcsöt kis darabokra vágjuk, majd a grízzel együtt a túrós masszához keverjük. A csokoládét széttördeljük, a tejszínnel és a maradék vaníliás cukorral együtt felolvasztjuk. Hozzákeverjük a mandulalikõrt. A túrós masszát a Cannelloni csövekbe töltjük, majd egy kivajazott tûzálló tálba fektetjük. Ráöntjük a csokoládészószt, kis vajdarabkákkal megdobáljuk. A tálat sütõbe toljuk, és 200 fokon kb. 30 perc alatt készre sütjük. Melegen tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre