Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Durva! Ezt tényleg megeszik? Ezek a Föld legbizarrabb ételei II.

Néhány országban a kulináris élvezet és gasztronómia csúcsa az, ami bennünk undort vált ki. A következő ételek az adott országokban népszerű csemegének számítanak, ám nem biztos, hogy a mi gulyásleveshez szokott gyomrunk képes lenne befogadni bármelyiket is. Te vajon kipróbálnád valamelyiket?

 disznóvér szeletek

A street food szerves része Tajvan kultúrájának. A bubble teától kezdve a disznóvér szeletekig élvezettel játszanak az ízekkel és textúrákkal. A ragacsos rizst disznóvérbe áztatják majd ízlés szerint vagy mogyoróba és korianderbe forgatják, vagy natúr szeletként kínálják az utcákon.

 Patkány

Vietnámban a patkány közkedvelt húsnak számít, hiszen magas proteintartalma és a disznóhoz hasonló íze miatt sokan előszeretettel fogyasztják. Ezeket a patkányokat a természetben, a mezőkön fogják be, így állítólag sokkal kevesebb a betegségek kockázata, mintha a városban rohangáló társaik közül csemegéznének az "ínyencek".

cibetmacska ürülék

Ha hiszitek, ha nem, ez a faj luxuskávét ürít! Az Indiából exportált kávé, a Kopi Luwak cibetmacska ürülékéből készül. Az indonéz szigeteken őslakos cibetmacskaféle a kávéfák tetején él és kávébabbal táplálkozik, amely emésztés után átalakul luxusitallá.

 hernyó

A kis pávaszem nevű afriaki lepke, még az átalakulása előtt igazi ínyecnségnek számít Afriákban. A nők és gyermekek kézzel szedik össze a hernyókat, majd fokhagymával és csilivel fűszerezve sütik meg.

 Tehénfej taco 

A Barbacoa néven ismert mexikói étel a tehén fejének lágy, zsírosabb része, amit rendszerint kukoricalisztből készült tortillában, guacamolevel tálalnak. Ízlések és pofonok de mi inkább maradunk a hagyományos verziónál! 

péniszhal

A koreai péniszhal a nevével ellentétben nem hal, nem egyfajta gyűrűsféreg. Már maga a féreg mivolta sem túl étvágygerjesztő, de az sem segít rajta, hogy mint ahogy a neve is mutatja, meglehetősen sok hasonlóság van közte és a férfi nemiszerv között.

  Bálna bacon

Nem hiszem, hogy teljesen olyan, amit a reggeli rántottád mellé szívesen fogyasztanál... Az íze inkább a sashimire hasonlít. Azért ha választanunk kell, mi szívesebben maradunk a megszokott reggelinél.

 marha here és pénisz

Tudtátok, hogy létezik egy szakácskönyv, ami külön a különböző herék elkészítési módjait mutatja be? Minden férfi legyen résen! 
Kanadában előszeretettel fogyasztják marhák ezen részét, sütve, főzve és rántva egyaránt.

 csigatojás

A folyton megújuló gasztronómia nem bír magával, így szinte már semmi sem lehetetlen. Franciaországban piacra dobták az "új kaviárt", a csigatojást, aminek 5 dekagrammját 22ezer forintét kóstolhatja meg az, aki mindenképpen az új ízekre utazik.

 DURVA! EZT TÉNYLEG MEGESZIK? EZEK A FÖLD LEGBIZARRABB ÉTELEI 1. >>> 

ÍME A 15 LEGSZENNYEZETTEBB ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS! >>> 

ÚJABB EMBER HALT BELE, HOGY MEGETTE A VILÁG EGYIK LEGVESZÉLYESEBB HALÁT >>> 

5+3 MÉRGEZŐ ÉTEL, AMI AKÁR HALÁLOS IS LEHET >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin