Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Duplasajtos-tejszínes hús

MME MME
6 4.7/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket (sertéskaraj, csirke-vagy pulykamell)kiklopfolom, majd besózom, fűszerezem. Kevés forró olajon mindkét felüket átsütöm, majd tűzálló tál aljára sorba rakom őket. Ezután a tejszínt a tejföllel és a kockasajtokkal jól összekeverem. Ha túl sűrű, kevés tejjel önthető sűrűségűre higítom. Hozzáadom a zúzott fokhagymát, majd ráöntöm a hússzeletekre, és reszelt sajtot szórok a tetejére. Sütőben addig sütöm, míg a sajt megpirul a tetején.

Megjegyzés

Krumplipürével és barackbefőttel nagyon finom. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss