Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Duplacsokis cupcake

default user icon

Hozzávalók

  • 30 dkg étcsokoládé
  • 20 dkg liszt
  • 20 dkg + 3 ek nádcukor
  • 6 ek cukrozatlan kakaópor
  • 1,5 dl olaj
  • 10 dkg tejföl
  • 2 db tojás
  • 1 tk vaníliakivonat
  • 25 dkg mascarpone

Elkészítés

    1. A csokoládét felaprítjuk. A lisztet, a cukrot, a kakaóport, az olajat, a tejföl t, a tojásokat, a vaníliakivonatot és 1 dl vizet, egy nagy tálba tesszük. Robotgéppel összedolgozzuk, majd lapáttal hozzáforgatjuk az aprított csokit.
    2. A tésztamasszát egy muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseibe tesszük. A muffinokat 180 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben kb. 20 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, kivesszük, és hagyjuk kihűlni.
    3. A maradék csokit megolvasztjuk, és a mascarponéhoz keverjük a maradék cukorral együtt. A kihűlt muffinokat megkenjük a krémmel. Végül mindet a hűtőbe tesszük, hogy a krém kissé megdermedjen.

    Még több muffin >>> 

    TÚL SZÁRAZ A MUFFIN? ÍME KÉT TUCAT ÉSZBONTÓAN KRÉMES CUPCAKE - VÁLOGATÁS >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin