Elkészítés: A margarint a cukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük. A lisztet átszitáljuk, hogy lazább legyen, és hozzákeverjük a sütőport. Az elkészített masszához adjuk. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és azt is hozzáadjuk. Kivajazunk és kilisztezünk egy nagyméretű gáztepsit. A tészta felét a tepsi felébe öntjük. A másik feléhez hozzáadjuk a kakaót és a tepsi másik felébe kenjük. A világos tésztát meggyel, a kakaóst sárgabarackkal rakjuk ki. /Ha előtte
lisztbe hempergetjük a gyümölcsöt nem süllyed le a tésztába/. Közepes hőfokon sütjük. Ha megsült, fahéjjas cukorral megszórjuk. Így egy sütéssel kétféle sütink lesz.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre