Keress receptre vagy hozzávalóra

Dupla sajtos melegszendvics

default user icon

Hozzávalók

  • 7,5 dkg szeletelt bacon vagy sonka
  • 7,5 dkg raclette-sajt
  • 7,5 dkg ementáli sajt
  • 1 db tojássárgája
  • 10 dkg tejföl
  • 2,5 cl száraz fehérbor
  • 1/2 csokor snidling
  • bors
  • 1 db ciabatta kenyér

Elkészítés

    1. Az apróra kockázott bacont vagy sonkát és a durvára reszelt sajtokat összekeverjük a tojássárgájával, a tejföllel és a borral. A leöblített, lerázott snidlinget vékonyan felkarikázzuk és a sajtos masszába forgatjuk. Megsózzuk, megborsozzuk.
    2. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A ciabattát kb. 12 darab 1-2 cm vastag szeletre vágjuk. A szeleteket sütőpapírral leterített tepsibe fektetjük, megkenjük a sajtos masszával, és az előmelegített sütőben, alulról a 2. sínen sütjük 6-8 percig. Forrón tálaljuk.

    HÁZI MELEGSZENDVICSKRÉM >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin