A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd a hűtőbe tesszük kb. 1 órára.
A mákot összekeverjük a fahéjjal, a lereszelt citromhéjjal, a cukorral és a lekvárral, majd leöntjük annyi (kb. 1/2 dl) forró vízzel, hogy sűrű masszát kapjunk. Össszekeverjük, majd állni hagyjuk.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tésztát kinyújtjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük. Villával megszurkáljuk, majd 5 perc alatt elősütjük. Ezután megkenjük a mákos masszával, és kb. 15 perc alatt készre sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A tejszínből kemény habot verünk, hozzákeverjük mákot, majd a kész habot a sütemény tetejére kenjük. Néhány órát vagy egy éjszakát hűtőben pihentetjük, majd kockára vágva tálaljuk.