Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dubarry csirke

MME MME
10 4.6/5
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd teflon serpenyőben pici olajon natúr módon megsütjük. A karfiolt sós vízben megfőzzük, leszűrjük, kihűtjük. A csirkemellet kivajazott tepsibe lerakjuk, a kihűlt karfiolt ráhalmozzuk, és leöntjük a következő mártással. Világos rántást készítünk: vajat felhevítünk, beletesszük a lisztet, világosra pirítjuk, felengedjük pici tejjel, majd beletesszük a tejfölt és reszelt sajtot, ízesítjük. Az egészet megszórjuk egy kis reszelt sajttal, és előmelegített sütőben pirosra sütjük. Köretként krumplipürét vagy párolt rizst készíthetünk. Jó étvágyat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek

Friss