Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel az egyszerű módszerrel hozta magát csúcsformába a 41 éves színésznő!

default user icon
MME
Drew Barrymore az elmúlt években csak bő, sokat takaró ruhákban jelent meg a nagy nyilvánosság előtt - ha egyáltalán megjelent - így csak sejthető volt, hogy nem érzi túl jól magát a bőrében. Ám mostanában, láthatóan ismét csúcsformában van!

A 41 éves színésznőnek nem volt könnyű az elmúlt másfél év: elvált harmadik férjétől is, és azóta egyedül neveli két kislányukat, így sem filmben, sem nagyszabású hollywoodi eseményen nem igen láthattuk - nem csoda, ha kevesebb időt és energiát forított a külsejére.

Ám tavaly a Netflix megkereste egy új komédia-sorozat, a Santa Clara Diet főszerepével, amibe teljesen beleszeretett:

"Nagyon akartam Sheila szerepét, át akartam élni, amit ő. Nem kerestem többé kifogásokat: tartottam magam a diétámhoz, és lefogytam. Elvégre is a sorozatom címe Santa Clarita Diet (Santa Clarita-i diéta), és arról szól, hogy a karakterem - egy igen extrém diétával ugyan - az utolsó részre szépen leslankul. Szóval, muszáj volt megerőltetnem magam!"


Hogy mi a titok a csodálatos átalakulás mögött?

Barrymore állítása szerint semmi mást nem tett, mint sokkal több fehérjét és sokkal kevesebb szénhidrátot vitt be a szervezetébe.

"65 kilóról 56 kilósra fogytam, és fantasztikusan érzem magam! Alapvetően vegetáriánus étrendet követek, de mostanában némi halat és csirkét is fogyasztok, ezzel emelve a napi fehérjebevitelt. "

"Nem mondom hogy könnyű volt - nyilatkozta a US Weelynek - van, hogy még most is pizzával álmodom. De számos pozitív hatása volt ennek a súlycsökkenésnek: testben és lélekben megerősödtem, jobb a közérzetem, jobba hangulatom. Abszolút megérte!"

ELKÉPESZTŐEN LEFOGYOTT MELISSA MCCARTHY! 45 KILÓVAL LETT KÖNNYEBB A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SOOKIE-JA >>> 
EZ NIGELLA LAWSON FANTASZTIKUS FOGYÁSÁNAK TITKA - 4 MEGLEPŐ TIPP! >>> 
2 HÉT ALATT 8 KILÓ MÍNUSZ: PRÓBÁLD KI A FEHÉRJE-DIÉTÁT - MINTAÉTRENDDEL! >>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss