Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Drámaian lefogyott az X-faktor győztese

default user icon
MME
Rá sem lehet ismerni Leona Lewisra. A brit The X-Factor 3. szériájának győztese sosem tartozott a vékony énekesnők közé. Leona Lewisnak formás, nőies alkata volt, most viszont vékonyabb, mint valaha.

Leona Lewist 2006-ban ismerte meg a világ, csodálatos hangjával elvarázsolta az embereket és megnyerte Nagy-Britanniában az énekes tehetségkutatót, majd egy évvel később már nemzetközi szinten is sikereket aratott. Leona Lewis akkor 42-es (brit méret szerint 14-es - a szerk.) ruhákat hordott, ám néhány éve fogyókúrába kezdett és négy ruhaméretet fogyott. Az énekesnő először egy nagyon szigorú méregtelenítést csinált. Alapvetően csak zöldségeket evett és rengeteg vizet ivott. 

- Nagyon jól esett, amikor az emberek azt mondták, hogy milyen sokat fogytam - mesélte egy korábbi interjúban Leona Lewis, aki elárulta azt is, hogy mi volt a gyengéje. - Imádom a csokoládét. Arról nagyon nehéz volt lemondani.

Az énekesnő azonban nem állt meg, most is odafigyel az étrendjére. A The X-factor egykori sztárja az elmúlt hetekben több rendezvényen is megjelent, és vékonyabb, mint valaha. Leona Lewis nemcsak fogyott, hanem sokkal szálkásabb és izmosabb, mint korábban. A sztár a diéta mellett ugyanis rendszeresen edz. Kedvenc mozgásformája a spinning és a gyors gyaloglás.

Lewis továbbra sem eszik húst, rengeteg zöldséget, tofut fogyaszt. Arra nagyon ügyel, hogy sok folyadékot igyon. 

- Mindig van nálam egy üveg víz és nagyon szeretem a zöld turmixokat is - mondta az énekesnő, akinek elmondta egyik kedvenc smoothie-jának is a receptjét.

Egy csésze káposztát turmixol össze két csésze spenóttal, almával, citromlével és vízzel.

ELKÉPESZTŐEN LEFOGYOTT MELISSA MCCARTHY! 45 KILÓVAL LETT KÖNNYEBB A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SOOKIE-JA >>> 

FELISMERHETETLEN! DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A MÁSNAPOSOK SZTÁRJA >>> 

HOGYAN TEHERMENTESÍTHETEM, MÉREGTELENÍTHETEM A SZERVEZETEM? A DIETETIKUS VÁLASZOL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss