Doveri párolt hal

default user icon
2 2.5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 55 dkg tengeri hal (lehetőleg tonhal),
  • 2,5 dkg vaj,
  • 3 evőkanál fehér bor,
  • kevés őrölt fekete bors,

Elkészítés

    Elkészítése: Lapos üvegedénybe tesszük a megsózott-borsozott halat, hozzáadjuk a vajat és a bort. Az edényt lefedve a legmagasabb fokozaton öt-hat percig melegítjük (sütőben), míg a hal teljesen ki nem fehéredik. Öt percig állni hagyjuk. Héjában főtt burgonyával tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Cs.Nagyné Tuzri Márta 6 évvel ezelőtt
Szerintem fagyott állapotban fűszerezd, de párolás előtt hagyd kiolvadni!
zsu 11 évvel ezelőtt
szertném, ha valaki segítene, nem vagyok tisztába vele, hogy a fagyasztott halat előbb fel kell engedni vagy rögtön fagyott állapotban lehet füszerezni, és párolni.

Hasonló Receptek