Elkészítés: A forró olajban üvegesre pároljuk a finomra reszelt vagy vágott hagymát. Levesszük a lángról, rászórunk 1 mokkáskanál pirospaprikát. Beletesszük a felszeletelt paradicsomot és zöldpaprikát, a vékonyra szeletelt gombát, majd lassú tűzön puhára pároljuk. Sózzuk, borsozzuk.
Közben sós vízben kifőzzük a csuszatésztát.
Ezután a sózott, paprikás lisztbe mártott halszeleteket forró olajban mindkét oldalukon átsütjük.
Végül a gombás lébe beletesszük a tejfölt, ízesítjük, majd óvatosan átkeverjük a leszűrt puha csuszatésztával. A hallal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre