Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dorozsmai ponty III.

MME MME
5/5
45 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A forró olajban üvegesre pároljuk a finomra reszelt vagy vágott hagymát. Levesszük a lángról, rászórunk 1 mokkáskanál pirospaprikát. Beletesszük a felszeletelt paradicsomot és zöldpaprikát, a vékonyra szeletelt gombát, majd lassú tűzön puhára pároljuk. Sózzuk, borsozzuk.

Közben sós vízben kifőzzük a csuszatésztát.

Ezután a sózott, paprikás lisztbe mártott halszeleteket forró olajban mindkét oldalukon átsütjük.

Végül a gombás lébe beletesszük a tejfölt, ízesítjük, majd óvatosan átkeverjük a leszűrt puha csuszatésztával. A hallal tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss