Elkészítés: A lisztet és a porcukrot átszitáljuk, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a sütőport, pici sót, és összedolgozzuk a szobahőmérsékletű margarinnal. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a citrom reszelt héját. A kapott tésztát 3 mm vastagságúra nyújtjuk, és dominó nagyságú téglalapokat vágunk belőle.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük, majd baracklekvárral (tetszés szerint bármilyen ízzel) megkenjük, összeragasztjuk.
A csokoládékat gőz fölött felolvasztjuk, majd a sütemények tetejét belemártogatjuk az étcsokoládéba. Amikor az megdermedt, a fehér csokoládéval pöttyöket rajzolunk rá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre