Elkészítés: A leveles tésztát kb. 20x30 cm nagyságú téglalap formájúra kinyújtom, lisztezett sütőlapon, előmelegített sütőben, közepes tűznél(180 fok) világosra sütjük (kb. 20-25 perc). Kihűlés után éles késsel szabályosan körülvágjuk.
Amíg a tészta sül és hűl, a szokásos módon elkészítjük a vaníliakrémet.
Vaníliakrém: A tejet felforraljuk a vaníliával és 1-2 körömnyi citromhéjjal, langyosra hűtjük. A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral és a liszttel, végul apránként felengedjuk az átszűrt tejjel (a vaníliát és a citromhéjat kidobjuk). Állandóan kevergetve, lassú tűzön vagy gőz felett besűrítjük, majd kihűtjük. Időnként megkevergetjük, hogy a teteje ne bőrősödjön meg.
Egy megfelelő nagyságú, négyszögletes tálra helyezzük a tésztalapot, megkenjük a krém felével, tetejére egy sor babapiskótát teszünk, meglocsoljuk a rum felével, majd ismét egy sor babapiskóta következik, a maradék rum, és végül a maradék krém. A tetejét sűrűn-vastagon meghintjük a durvára reszelt csokoládéval. Két három orára a hűtőbe tesszük, de még jobb, ha előző nap készítjük el.