Elkészítés: A tojásfehérjéket keményre felverjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot és a juharszirupot, majd a végén a darált diót. Szilikonos sütőpapírral kibélelünk egy 41x32 cm tepsit, majd beleöntjük a tésztát. Kb. 30-40 perc alatt megsül a tészta, és három részre vágjuk.
A krémet elkészítjük: a csokoládét felolvasztjuk 1,5 tejszínnel együtt, majd kihűtjük, hideg helyre tesszük. A vajat és a cukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk a csokoládés krémet.
A tésztalapokat megkenjük ezzel a krémmel, a tetejére is teszünk krémet, a végén a tészta széleit levágva, apróra daráljuk, és ezzel díszítjük a süteményt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre