Elkészítés: A zöldségeket fél liter vízzel és a leveskockával feldobom főni. A húst kb. 1 centis csíkokra vágom. A hagymát üvegesre párolom, ráteszem a húst, kicsit megpirítom. Sót, borsot, fokhagymát, majorannát, szerecsendiót, ételízesítőt szórok rá, összesütöm. Rádobom a diót, így is sütöm vagy 5 percig. A dió kicsit befogja a hús levét. A párolt zöldséget a fele levével ráöntöm, összekeverem, és kb. fél óráig főzöm. Beleteszem a tejszínt vagy a tejszínport, rottyantok egyet rajta, majd a zöldségek maradék levével elkeverek 2 evőkanál keményítőt, és besűrítem vele a húst. Rizzsel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre