Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Diós panírban sült mézes rántott hús

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst megmosom, felszelem, kiklopfolom, és vékonyan megsózom.

A tojást felverem egy csipet sóval, a lisztet külön tányérba teszem. A diót egy nyújtófával durvára zúzom, majd összekeverem a zsemlemorzsával.

Liszt - tojás - diós zsemlemorzsa hármasba panírozom a szeleteket.

Olajat hevítek egy nagy serpenyőben, és körülbelül oldalanként 3-3 perc alatt közepes lángon aranybarnára sütöm a csirkét.

Tálaláskor a diós bundába burkolt húsokat vékonyan megcsorgatom mézzel, és friss salátát kínálok hozzá.

Megjegyzés

Csirkemelltekercset is készíthetünk ezzel a panírral. A hús közepére egy csík márványsajtot helyezünk, és diós panírba forgatva aranybarnára sütjük a tekercseket. - BoldogAgi

Ezek is érdekelhetnek

Friss