Elkészítés: A tojások fehérjét felverjük 8 kanál cukorral, közben hozzáadjuk a tojások sárgáját és a 4 kanál lisztet. Beleteszünk 7-8 kanál darált diót, és egy kevés szódabikarbónát, majd az egészet összekeverjük, és megsütjük.
Krémet készítünk: a vajat kikeverjük a porcukorral, az 1 tojássárgájával és a feketekávéval. Közben megpirítjuk a darabokra vágott diót, és ha kihűlt, hozzáadjuk a vajkrémhez. Dolgozzuk el a krémet, és töltsük meg vele a kettévágott tésztát, a tetejére is jusson belőle.
A legvégén vonjuk be az olvasztott, de kissé már hűlt csokoládémázzal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre