Elkészítés: A feta sajtot finomra reszeljük. Az olívabogyókat és a diót apróra vágjuk. A sütôt elômelegítjük.
A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, hozzákeverjük az instant élesztőt. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel (dagasztó spirállal) kb. 2 perc alatt sima tésztává dagasztjuk. A tésztát liszttel enyhén meghintjük, formázzuk, majd a tepsibe helyezzük, végül kelni hagyjuk, amíg láthatóan megnő.
A megkelt kenyeret az előmelegített sütő alsó harmadába toljuk, és 180 fokon kb. 35 perc alatt a kenyeret megsütjük.
A sütés után a kenyeret egy sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre