Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Diós csirkeszárny tojás nélkül (gluténmentes)

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

Összekeverjük a sót, a borsot és a tárkonyt, majd bedörzsöljük vele a megmosott és szárazra törölt csirkeszárnyakat. Kiolajozott tepsibe tesszük, majd öntünk alá egy kevés vizet. 190 fokos sütőben fólia alatt egy óráig sütjük, majd eltávolítjuk a fóliát és még 15 percig pirítjuk.

2.

A diót megpirítjuk. A készre sült csirkeszárnyak mindkét oldalát megkenjük agávésziruppal, majd a pirított dióba forgatjuk. 

3.

A diómártogatóshoz a megmaradt dióhoz laktózmentes tejszínt, vizet és agávészirupot keverünk. Felforraljuk, és pár perc alatt készre főzzük.

4.

A burgonyákat megpucoljuk, vékonyra szeleteljük, és olajban kisütjük, majd megsózzuk.


Ezek is érdekelhetnek

Friss