A leveles tésztát lisztezett, sík felületen kinyújtjuk téglalap alakúra.
A tojások fehérjét szétválasztjuk a sárgájától. A fehérjét kemény habbá verjük, közben fokozatosan hozzáadagolva a porcukrot. A kemény, cukros habhoz óvatosan hozzákeverjük a darált diót.
A kinyújtott tésztát 4 egyenlő részre vágjuk. Mindegyiknek megkenjük az egyik szélét tojássárgájával. A tésztacsíkok közepére helyezzük a diós habot, és feltekerjük kifli alakúra. (Alul maradjon a "ragasztott" széle). A kifliket félbevágjuk, és patkó alakúra hajtjuk.
180 fokra előmelegítjük a sütőt. A búrkifliket sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk egymás mellé, és mindegyiknek a tetejét megkenjük tojássárgájával, majd megszórjuk darált dióval. Kb. 20 perc alatt világos aranybarnára sütjük. Mikor kihűlt, megszórjuk a tetejét porcukorral és tálaljuk.