Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Diócska

MME MME
4 5/5
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • A tésztához:
  • 30 dkg liszt
  • 25 dkg vaj
  • 12 dkg porcukor
  • 10 dkg darált dió
  • A töltelékhez:
  • 15 dkg darált dió
  • 15 dkg vaj
  • 15 dkg porcukor

Elkészítés

Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrva vékonyan kell a speciális, fém diócska-formákba rakni és megsütni. A töltelék hozzávalóit összedolgozva a kihűlt tésztába tesszük, kettesével összeragasztva. Végül porcukoba lehet henpergetni.

Megjegyzés

Isteni süti, exanyósomék is lagzira és hasonló sátoros ünnepekre készítik. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss