Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Diétázz citrommal: 10 kiló mínusz egy kúra alatt!

default user icon
MME
A citrom olyan csúcsgyümölcsünk, amit érdemes minden nap fogyasztani, a diétázók és méregtelenítésre vágyók pedig fogyasztó hatását is élvezhetik!

A citromkúra segítségével lúgosíthatunk, méregteleníthetünk és fogyhatunk is, a várható fogyás 3-10 kg között várható a kezdő testsúlytól és persze a kiegészítő étrendtől függően.

Így diétázz citrommal!

1. nap:1 citrom levét vízzel elkeverve apró kortyokban, nyállal alaposan elkeverve meginni
2. nap:1-1 citrom reggel és ebéd előtt a fent leírt módon
3. nap:1-1-1 citrom leve reggeli, ebéd és vacsora előtt
4-6. nap:A citromok számát fokozatosan növeljük, míg elérjük a napi 3x3 citrom mennyiséget 
7- 13 vagy 7-17. nap:tartsuk a napi kilenc citrom mennyiséget
A kúra végéig:kezdjük fokozatosan csökkenteni az adagot, először a vacsora, majd az ebéd előtti citromot lehet elhagyni.

A kúrát maximum évente kétszer javasolt elvégezni. A méreganyagok tisztulása miatt az alábbiak előfordulhatnak: fejfájás, hányinger, kiütések, pattanások.

3 tipp Használat előtt...

1. Ha a citromot felvágás előtt egy percre meleg vízbe áztatjuk vagy tenyerünkben melengetjük, több levet tudunk kinyerni belőle.

2. A citrom héját a nagyfokú vegyszeres kezelés miatt semmiképp sem tanácsos elfogyasztani, természetesen ez csak akkor érvényes, ha nem biocitromot vásárolunk - vagy termesztjük magunk.

3. A kúra folyamán nem ajánlott hús fogyasztása, növényi táplálékot vegyünk csak magunkhoz, ezzel is segítjük a szervezet méregtelenítését.

Karcsúság D-vitaminnal, olvass tovább itt >>>  

Tévhitek a citromról!

A citrom elvonja a szervezetből a kalciumot? Nem! Viszonylag nagy mennyiséget tartalmaz ebből a hasznos ásványi anyagból, 100 gramm citromra vetítve 25 mg-ot, szemben az átlagos 5-15 mg mennyiséggel, ami a legtöbb gyümölcsben található.

Öt egészségtipp, amit eddig rosszul használtál! >>>  

Ezért egyél belőle!

A citromban található 1,4 kalcium/foszfor arány optimális érték, így a kalciumot a szervezet a lehető legjobban tudja hasznosítani. Ezen túlmenően a magas C-vitamin és szerves sav mennyiség megkönnyíti mind a citromban, mind pedig az egyéb táplálékkal bevitt kalcium beépülését.

A citrom nagyon jól használható  vérszegénység, izületi gyulladások, epe, vesehomok vagy -kő esetén, láz, herpesz, ödémák, magas vérnyomás és más betegségek kiegészítő gyógymódjaként. 

A citrom márpedig lúgosít!

Savasít? Egyáltalán nem! Igen, az íze savanyú ugyan, hiszen sok benne a citromsav, ám ennek ellenére lúgos, nem pedig savas jellegű! A szervezetben a citromban található szerves savak ásványi anyagokkal, elsősorban nátriummal alkotnak vegyületet, ezáltal lúgos közeget teremtenek, azaz a savasodás ellenében hatnak.

3 HÁZI CSODASZER, AMI SEGÍT A FOGYÁSBAN - ÉS MÉG OLCSÓ IS! >>> 

ÍGY HASZNÁLD AZ ALMAECETET, HA FOGYNI AKARSZ! >>> 

FOGYJ VÍZZEL! 2+5 BEVÁLT TRÜKK, AMIVEL HIDRATÁLT ÉS KARCSÚ LESZEL! >>> 

TOP 9 CITROMOS FINOMSÁG A NYÁRRA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss