Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Diétázol? Itt a szénhidrátmentes sajtos szendvics!

Szereted a szendvicset, de a bikiniszezon alatt visszafognád a szénhidrátbevitelt? Ezt próbáld ki!

A nyári melegben kevésbé kívánjuk a meleg főételeket, ilyenkor gyakrabban nyúlunk a könnyű nassolni valók után - így aztán észrevétlenül felkúszhatnak a plusz kilók. Ha figyelsz az egészségedre és az alakodra, akkor fogyasz inkább szénhidrátmentes szendvicset! 

Hozzávalók

2 szelet padlizsán
2 szelet gouda sajt 
1/2 evőkanál olívaolaj
2 szelet paradicsom
1 maréknyi ruccola vagy fehér mustárlevél vagy pikáns salátalevél

bors

Így készítsd el!

1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a salátaleveleket kissé megsózzuk, megborsozzuk.
2. A padlizsánszeletek mindkét oldalát bekenjük olívaolajjal, majd a sütőrácsra helyezzük, és 10-10 percig sütjük mindkét oldalon. 5 perccel a sütés vége előtt egy szelet Frico Gouda sajtot teszünk mindegyik padlizsánra és hagyjuk, hogy megolvadjanak.
3. Az egyik szelet padlizsánt sajttal felfelé egy tányérra helyezzük, rátesszük a paradicsomot, a salátaleveleket, és végül a másik szelet padlizsánt, sajttal lefelé. Azonnal tálaljuk.

További szendvics recepteket itt találsz a Fricotól!>>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss